Táborozni jó!

Táborozni jó Debrecen

Aki egyszer Nálunk lovagol, az sosem felejthető élményekkel gazdagodik. Táborozni jó, hiszen a nyári táborainkban nem csak lovaglásra van lehetőség, de a táborozók megismerhetik a lóápolás csinyát binyját, új mozdulatokat, technikákat sajátíthatnak el és megannyi új barátságot köthetnek fesztelenül a közös foglalkozásokon.

Számos előny szól amellett, hogy a gyerekeket táborba engedjük, ugyanis egyfajta önállóságot, függetlenséget és magabiztosságot szerezhetnek a nem csak a lovak önálló gondozásakor, de a csoportos feladatok kapcsán is. Szorosabb kapcsolatot alakíthatnak ki a lovakkal, és kipróbálhatják magukat egy új csapat szerves tagjaként. Mindez egyéni döntéshozatalra, szoros együttműködésre és tiszteletre sarkalja a gyerekeket.

A tábor lehetőséget nyújt a fejlődésre, arra, hogy új dolgokat próbáljon ki és ne csüggedjen, ha elsőre nem sikerül. Az oktatók és a foglalkozásvezetők, mind készséggel segítenek az akadályok leküzdésében. A tábori élet egy igazi löket az iskola szünetben, mivel kizökkenhetnek a szürke hétköznapokból és a nyár egy részét a társaik között, a szabadban aktívan tölthetik. Megszakítva a szürke hétköznapokat kiszabadulhatnak a négy fal közül, kis időre elszakadnak a televíziótól és leteszik okos telefonjukat.

A tábor egy szelet a gondatlan gyermekévekből, amikor a gyerekek kikapcsolódhatnak, felszabadultan játszhatnak és játszva tanulhatnak. Élményekkel gazdagodva pedig, frissen kezdhetik a következő évet az iskolapadban.

Szerezzen életre szóló élményeket gyermekének!

Nagy szeretettel várjuk a lovagolni vágyó gyerkőcöket!